AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanın babasını görmek

Kahve falında sevdiği insanın babasını görmek

Kahve falında sevdiği insanın babasını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği insanın babasını gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sevdiği insanın babasını görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın babasını görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın babasını görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanın kendi babasını görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, isteklerin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızın babasını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında babayı sevmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin anne babasını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin adamın babasını görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir