Kahve falında sevdiğini başkasına sarılırken görmek

Kahve falında sevdiğini başkasına sarılırken görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, bolluk ve bereketin artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasına sarılırken gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Kahve falında sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin bir erkeğe sarılmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkekle sarılmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin sarıldığını görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak sevdiğine sarılmak uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle sarıldığını görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hileye, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birine sarılıp ağlamak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir