AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda saat görmek

Kahve falında çok sayıda saat görmek

Kahve falında çok sayıda saat görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda saat gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Kahve falında çok sayıda saat görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sayısal loto sayılarını görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gün sayısı görmek hasta ise bakacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda gelinlik görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında çok sayıda erkek görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çok sayıda cenaze görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında çok sayıda hamam böceği görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda ayakkabı görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir