AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda cenaze görmek

Kahve falında çok sayıda cenaze görmek

Kahve falında çok sayıda cenaze görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine inanılır.

Kahve falında çok sayıda cenaze gördüyseniz:

  • Daha olumlu olmalısınız.

Kahve falında çok sayıda cenaze görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda yatak görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, geniş bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında yedi sayısı görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalettir.

Kahve falında loto sayıları görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda diş görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sıfır sayısını görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yüz sayısını görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda güvercin görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir