AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırk sayısını görmek

Kahve falında kırk sayısını görmek

Kahve falında kırk sayısını görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırk sayısını gördüyseniz:

  • Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Kahve falında kırk sayısını görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırk sayısı görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına delalettir.

Kahve falında çok sayıda bit görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda çanta görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift sayı görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sayı saymak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında on üç sayısı görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Kahve falında çok sayıda kitap görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir