AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda tavuk görmek

Kahve falında çok sayıda tavuk görmek

Kahve falında çok sayıda tavuk görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük borçlar alacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda tavuk gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız konusunda hızlı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında çok sayıda tavuk görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda asker görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında loto sayıları görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sayı görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda mum görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda ünlü görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çok sayıda yengeç görmek hayallerinin gerçek olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda yatak görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir