AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda gözlük görmek

Kahve falında çok sayıda gözlük görmek

Kahve falında çok sayıda gözlük görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda gözlük gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Kahve falında çok sayıda gözlük görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sayısı görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ters giden durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırk sayısını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük sayılar görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda serçe görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda cami görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda at görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda toplu iğne görmek yeni insanlarla tanışacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir