AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda küçük balık görmek

Kahve falında çok sayıda küçük balık görmek

Kahve falında çok sayıda küçük balık görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda küçük balık gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Kahve falında çok sayıda küçük balık görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda balık görmek o masumların bedduasını alacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda büyük balık görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda balık tutmak insanları kıracağına, üzeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sayısız balık görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına inanılır.

Kahve falında akvaryumda küçük balık görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında küçük ve çok balık görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir