AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ve çok balık görmek

Kahve falında küçük ve çok balık görmek

Kahve falında küçük ve çok balık görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işlerinde bereket olacağına işarettir.

Kahve falında küçük ve çok balık gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında küçük balıklarla yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük kırmızı balık görmek barış ve sevgi içinde olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kırmızı balıklar görmek günlerini bunun için harcayacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda küçük balık görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük balık görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz balık görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında küçük renkli balık görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir