AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda çiçek görmek

Kahve falında çok sayıda çiçek görmek

Kahve falında çok sayıda çiçek görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda çiçek gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Kahve falında çok sayıda çiçek görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında çok sayıda mum görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda cami görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sayı görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında çok sayıda minare görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda gözlük görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sekiz sayısını görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında altı sayısını görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir