AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda araba görmek

Kahve falında çok sayıda araba görmek

Kahve falında çok sayıda araba görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Kahve falında çok sayıda araba gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Kahve falında çok sayıda araba görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda terlik görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulur.

Kahve falında yedi sayısı görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıfır sayısını görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında gün sayısı görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sayılar görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sıfır sayısı görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda bebek görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir