AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacından meyve yemek

Kahve falında ağacından meyve yemek

Kahve falında ağacından meyve yemek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacından meyve yemek gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Kahve falında ağaçtan meyve yemek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek tebrik edileceğine, planların aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacından meyve yemek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta meyve yemek zenginliği bulacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek iftiraya uğrayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve dolu ağaç görmek açların doyacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir