AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiye yemek yedirmek

Kahve falında ölen kişiye yemek yedirmek

Kahve falında ölen kişiye yemek yedirmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Kahve falında ölmüş kişinin yemek yediğini görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiye yemek yedirmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiye yemek yedirmek işten eve bir hayat yaşayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiye yemek yedirmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin yemek yediğini görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölen bir kişinin yemek yediğini görmek mutluluğa ve neşeye, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin yemek yediğini görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yemek yediğini görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir