Kahve falında çok idrar görmek

Kahve falında çok idrar görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, zahmete düşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında çok idrar gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında küçük idrarını yapmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında idrar akıtmak insanlara öncülük edeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının idrarını görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrarla ıslanmak yaşanan zor günlerin biteceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında idrarını üzerine yapmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında idrar tahlili vermek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına inanılır.

Kahve falında idrarını tutamamak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını idrar yaparken görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir