Kahve falında çok hurma görmek

Kahve falında çok hurma görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sorunlarının da son bulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında çok hurma gördüyseniz:

  • Yanıltılmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kış hurması görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hurma fidanı dikmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz hurma yemek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ve hurma görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük hurma görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurma meyvesi görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabe hurması yemek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top