AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans satmak

Kahve falında alyans satmak

Kahve falında alyans satmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında alyans satmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında alyans satmak huzura erileceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında alyans ve bilezik görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında alyans altın görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında sol ele alyans takmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında çift alyans görmek dileklerinin kabul olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alyansını başkasına vermek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalettir.

Kahve falında başkasının alyansını taktığını görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir