AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans ve bilezik görmek

Kahve falında alyans ve bilezik görmek

Kahve falında alyans ve bilezik görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında alyans ve bilezik gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında altın bilezik ve alyans görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında alyans ve bilezik görmek başarısının düşeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski alyansını takmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyans kaybetmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında alyansını kaybedip bulmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sol ele alyans takmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın alyans takmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının parmağında alyans görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir