AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse geleceğini görmek

Kahve falında hapse geleceğini görmek

Kahve falında hapse geleceğini görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapse geleceğini gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında hapse geleceğini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında gelecek tarihi görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelecekle ilgili haber almak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında geleceğe gittiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mehdinin geleceğini görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geleceği görebilmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında geleceği yaşamak büyük bir yükten kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelecekten kesitler görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir