AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel çiçekler görmek

Kahve falında çok güzel çiçekler görmek

Kahve falında çok güzel çiçekler görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel çiçekler gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Kahve falında güzel bir çiçek görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında cam güzeli çiçeği görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kokan çiçek görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel çiçekler görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini çok güzel görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir yüzük takmak üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadını öpmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir