Kahve falında güzel kokan çiçek görmek

Kahve falında güzel kokan çiçek görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kokan çiçek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında güzel kokan çiçek görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kokan et görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kokan ayak görmek yenisinin başlayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kokan tuvalet görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kokan mezar görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet eder.

Kahve falında kokan köpek görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir çiçek görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok zor duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir