AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla kedi görmek

Kahve falında çok fazla kedi görmek

Kahve falında çok fazla kedi görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hayallerin yarıda kalacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kedi gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Kahve falında çok fazla kedi görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kedi görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla yavru kedi görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla siyah kedi görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla kedi yavrusu görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak sorunların bu sayede aşılacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir