AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla kedi yavrusu görmek

Kahve falında çok fazla kedi yavrusu görmek

Kahve falında çok fazla kedi yavrusu görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hem yıpranacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla kedi yavrusu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında çok fazla kedi yavrusu görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla yavru kedi görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla köpek yavrusu görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla siyah kedi görmek sorunların üstesinden geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına yorulur.

Kahve falında çok fazla kedi görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla kedi görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında kara yavru kedi görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir