AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla kaka yaptığını görmek

Kahve falında çok fazla kaka yaptığını görmek

Kahve falında çok fazla kaka yaptığını görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Kahve falında çok fazla kaka yapmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kaka yaptığını görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla altın görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla uğur böceği görmek kıtlığın meydana geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla hilal görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla çiçek görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, başarı için fırsatların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla odun görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla hayvan görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yeni projelere atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir