AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla çikolata yemek

Kahve falında çok fazla çikolata yemek

Kahve falında çok fazla çikolata yemek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ele güne muhtaç olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok fazla çikolata yemek gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Kahve falında çok fazla çikolata yemek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla çikolata görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına alamet eder.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çikolata yemek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle çikolata yemek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata almak yemek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, imkânlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bayram çikolatası yemek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir