AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle çikolata yemek

Kahve falında sevdiğinle çikolata yemek

Kahve falında sevdiğinle çikolata yemek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle çikolata yemek gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle çikolata yemek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinden çikolata almak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Kahve falında renkli çikolata yemek evin kasasına giren gelirin artacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle çikolata yemek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında bol bol çikolata yemek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata yemek görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde çikolata yemek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir