AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans aramak

Kahve falında alyans aramak

Kahve falında alyans aramak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işarettir.

Kahve falında alyans aramak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Kahve falında alyans aramak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek çektiği zorlukların biteceğine, vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında alyansının parçalandığını görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş alyans taktığını görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah alyans görmek bolluğun ve bereketin artacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına yorulur.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının alyansını görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir