AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük yumurta görmek

Kahve falında çok büyük yumurta görmek

Kahve falında çok büyük yumurta görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yol kat edeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük yumurta gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Kahve falında beyaz büyük yumurta görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük yumurta görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yumurta görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, stresten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında büyük beyaz yumurta görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında büyük yumurta satın almak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, özel hayatında mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük yumurta toplamak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir