AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yumurta görmek

Kahve falında büyük yumurta görmek

Kahve falında büyük yumurta görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında büyük yumurta gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yumurta toplamak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına işarettir.

Kahve falında büyük yumurta görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında büyük beyaz yumurta görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük yumurta görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir yumurta görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük yumurta görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir