Kahve falında yırtıcı kedi görmek

Kahve falında yırtıcı kedi görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, duygularının karşılıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtıcı kedi gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yırtıcı kedi görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yırtıcı kurt görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtıcı görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtıcı hayvan görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yırtıcı hayvanlar görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtıcı hayvandan kaçmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtıcı hayvan görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top