AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük arı görmek

Kahve falında çok büyük arı görmek

Kahve falında çok büyük arı görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük arı gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında çok büyük arı görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük sarı arı görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında büyük arılar görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah büyük arı görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük eşek arısı görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sarı büyük arı görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Kahve falında büyük bal arısı görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında büyük arı görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir