AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak su deniz görmek

Kahve falında berrak su deniz görmek

Kahve falında berrak su deniz görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, üzerinde kafa yoracağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında berrak su deniz gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Kahve falında berrak su deniz görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında berrak deniz suyu görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Kahve falında durgun berrak deniz görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında berrak denize girmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında berrak bir denizde yüzmek darlığa düşeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında berrak denizde boğulmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında çok berrak denizde yüzmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak denizde yüzdüğünü görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir