AnaSayfa / Genel / Kahve falında altınlarını bulmak

Kahve falında altınlarını bulmak

Kahve falında altınlarını bulmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, büyük atılımların yapılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında altınlarını bulmak gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Kahve falında altın bileklik bulmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çöpten altın bulmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında evinde altın bulmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde altın bulmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda altın bulmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altın bulmak hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında akan suda altın bulmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü altın bulmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir