AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok aç olmak

Kahve falında çok aç olmak

Kahve falında çok aç olmak hasta ise şifa bulacağına, ne yapacağını şaşıracağına, kurtuluşu yakalayacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında çok aç olmak gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Kahve falında çiçek açtığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında yeni açmış çiçek görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ineklerin aç kaldığını görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini açamadığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında açik ekmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yeni açmış gül görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı açtığını görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir