AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni açmış çiçek görmek

Kahve falında yeni açmış çiçek görmek

Kahve falında yeni açmış çiçek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, rızkın kesilmeyeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni açmış çiçek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında yeni açan çiçek görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, darlık içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni açmış çiçek görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erik ağacının çiçek açtığını görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında ağacın çiçek açtığını görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda açan çiçek görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında karda çiçek açtığını görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir