AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yanlış bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Kahve falında çocuğa sarılıp ağlamak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğa sarılıp ağlamak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun ağladığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu için ağlamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir