Kahve falında çocuğunun yüzdüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun yüzdüğünü görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Kahve falında çocuğunun yüzdüğünü görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun yüzdüğünü görmek kazancı arttıracağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun denizde yüzdüğünü görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde korkarak yüzmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık gibi yüzmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir