AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun yüksekten atladığını görmek

Kahve falında çocuğunun yüksekten atladığını görmek

Kahve falında çocuğunun yüksekten atladığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun yüksekten atladığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Kahve falında çocuğunun yüksekten atladığını görmek üzüleceğine, yıkılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten atlamak ölmek bol kazanç elde edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerden atlamak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında çok yüksekten denize atlamak saygın ve ünlü biri olacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak kararlar alacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir