AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Kahve falında kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu kaybolduğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun kaybolduğunu görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun kaybolduğunu görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun kaybolduğunu görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir