AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun elinde yılan görmek

Kahve falında çocuğun elinde yılan görmek

Kahve falında çocuğun elinde yılan görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun elinde yılan gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında çocuğunun elinde yılan görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun elinde yılan görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu yılan ısırdığını görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun yılan yediğini görmek endişelerinden kurtulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yılanın çocuğunu ısırdığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu yılan görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu yılan soktuğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir