Kahve falında çocuğunu boğulmuş görmek

Kahve falında çocuğunu boğulmuş görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu boğulmuş gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun bokunu temizlemek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu boğulurken kurtarmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun bokunu yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun suda boğulmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun boğulduğunu görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir