AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, tabiatı kötü olan kişiye, haksızlık yapmayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işlerinin çoğalacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşmüş görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya inanılır.

Kahve falında bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşeceğini görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir