AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu yaşlanmış görmek

Kahve falında çocuğunu yaşlanmış görmek

Kahve falında çocuğunu yaşlanmış görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, makam ve söz sahibi olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gelirinin de artmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu yaşlanmış gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Kahve falında çocuğunu küçük yaşta görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu yaşlanmış görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, işinde büyük başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından dua almak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir erkek görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, dünya malı edineceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek huzurunun da yerine geleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş saç görmek yıkılacağına, üzüleceğine, malının ve kazancının tam olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir