Kahve falında çocuğunu terk etmek

Kahve falında çocuğunu terk etmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, işlerin eski haline döneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu terk etmek gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Kahve falında çocuğunu terk etmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde terk edilmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin terk edişini görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında nikahı terk etmek derde ve kedere düşeceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında terkedilmiş ev görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında terk etmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir