AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna sarılmak

Kahve falında çocuğuna sarılmak

Kahve falında çocuğuna sarılmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğuna sarılmak gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında kendi çocuğuna sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa sarıldığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak helal ekmek yiyeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılmak atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarılmak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir