AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu iki tane görmek

Kahve falında çocuğunu iki tane görmek

Kahve falında çocuğunu iki tane görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu iki tane gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Kahve falında çocuğunu iki tane görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane erkek çocuğu görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında iki tane erkek çocuğu görmek mali olarak küçüleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında iki tane erkek çocuğunun olduğunu görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane ay görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında üç tane at görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek makamının yükseleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye tanesi görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir