AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu düşürmek

Kahve falında çocuğunu düşürmek

Kahve falında çocuğunu düşürmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, üzüntülü haberler alacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu düşürmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun denize düştüğünü görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, amacına ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında bir çocuğun denize düştüğünü görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun suya düştüğünü görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu tuvalete düşürmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir