Kahve falında çocuğuna para vermek

Kahve falında çocuğuna para vermek kıdem atlayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna para vermek gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Kahve falında küçük çocuğa para vermek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna para vermek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğa bozuk para vermek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, güzel davetler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa kağıt para vermek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa para vermek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğa para vermek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir