AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi açıdan nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun kızamık olduğunu görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun kızamık olduğunu görmek konuşmaz olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kızamık olmuş bebek görmek birçok yeni fikir edinileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızamık dökmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kızamık çıkarmak hakkını yedirtmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kızamık olduğunu görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kızamık olan birini görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir