AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kızamık olduğunu görmek

Kahve falında birinin kızamık olduğunu görmek

Kahve falında birinin kızamık olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kızamık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında birinin kızamık olduğunu görmek doyasıya hasret gidereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızamık geçirdiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalettir.

Kahve falında kızamık çıkarmak strese gireceğine, gergin olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızamık olan birini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızamık olduğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında kızamık dökmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kızamık olduğunu görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir