AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızamık olmuş bebek görmek

Kahve falında kızamık olmuş bebek görmek

Kahve falında kızamık olmuş bebek görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, ileride çok zengin biri olacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızamık olmuş bebek gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Kahve falında kızamık olmuş bebek görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında kızamık geçirdiğini görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kızamık olduğunu görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun kızamık olduğunu görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızamık dökmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızamık olan birini görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun kızamık olduğunu görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir